VueJS - Tips & Best Practices

Skrevet af
Nicky Christensen
Udgivet
Opdateret

Jeg har arbejdet professionelt med VueJS i noget tid, og igennem den tid er jeg blevet meget klogere og har gjort mig mange læringer undervejs. Som er resultat af det vil jeg gerne dele mine erfaringer og råd. Så hvis du skal til at arbejde på et projekt hvor du benytter VueJS, kan jeg kun anbefale at læse med her. Jeg kommer ind hvad du bør gøre, hvad du bør undgå, hvad du skal være opmærksom på. Generelt bare en masse gode råd som jeg håber du vil finde nyttigt.

VueJS nybegynder?

Er du helt nybegynder og aldrig har arbejdet med VueJS før, så vil denne artikel formentlig ikke give dig den store værdi, da det kræver du har en basal viden indenfor Vue for at forstå nogle af de ting jeg kommer ind på. Derfor anbefaler jeg at du lærer VueJS fra nogle af de fremragende kurser der ligger på nettet. Nedest i artiklen kan du finde links til en masse gode ressourcer til hvor du kan komme igang med at lære VueJS.

Det kommer jeg ind på i artiklen

Artiklen er udgivet inde på min Medium profil, hvor resten af mine artikler som omhandler tech som regel også ligger. I artiklen kommer jeg ind på følgende emner:

 • Vue Devtools
 • Component Communication
 • Vuex - State Management
 • Code Splitting
 • Component Registration
 • Validation of props
 • Routing
 • Forced to have a root node?
 • Form validation
 • Lifecycle Hooks
 • Working with data
 • Computed properties vs methods
 • Mixins
 • Filters
 • Built in modifiers
 • Clean up
 • Styling & Classes

Der er en del emner, og det blev også til en halv lang artikel, så jeg håber du kommer igennem det hele.

Læs hele artiklen på min Medium profil: VueJS - Tips & Best Practices