Pillivuyt eCommerce

Pillivuyt er et globalt brand, der er veletableret i over 50 forskellige lande verden over. Pillivuyt har gennem 200 år designet og produceret kvalitetsporcelæn og stel til mesterkokke, gastronomiinteresserede og folk med store krav til kvalitet og kogekunst. I 2015 blev året, hvor det nye Pillivuyt.dk gik live.

Kort fortalt

Om projektet

Pillivuyt.dk er en klassisk e-commerce-løsning baseret på Dynamicweb CMS. Her er det muligt for redaktører nemt at strukturere produkter i varegrupper og berige dem med ekstra informationer og content. Løsningen er fleksibel og brugervenlig for Pillivuyts redaktører.

Én af de vigtigste målsætninger for løsningen var at forbedre hele mobiloplevelsen. På mobilen oplevede vi efter go-live et fald i bounceraten på 25%, og den mobile trafik er vækstet fra 11% til 22%. Løsningen giver altså kunderne en væsentligt bedre oplevelse på mobilen.

Jeg har været med til at videreudvikle Pillivuyt.dk, efter sitet gik i luften. Her har jeg blandt andet stået for videreudvikling af webshoppen hvortil der er er blevet udviklet diverse nye komponenter, baseret på AngularJS.

Rolle

Frontendudvikling

Bureau

DIS/PLAY

Teknisk

Dynamicweb AngularJS HTML SCSS Javascript

Lyst til at vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om løsningen eller har du et projekt du ønsker hjælp til? Kontakt mig gerne.