Når noget er en passion
kommer motivationen helt automatisk

Få ekstra hjælp til udvikling med en freelance udvikler

Som virksomhed eller bureau kan det være en stor udfordring at finde den rette ressource til at håndtere jeres udviklingsbehov. Det kan være svært at finde den rette person med de nødvendige færdigheder og erfaring, og det kan være endnu sværere at finde en person, der kan tilpasse sig jeres specifikke krav og behov. Som freelance udvikler kan jeg hjælpe jer med netop dette.}

Med mere end 15 års erfaring inden for udvikling af hjemmesider, webshops og SaaS-platforme har jeg stor erfaring inden for generel udvikling og problemknusning. Mit speciale ligger i frontend-udvikling, dog ikke begrænset til dette.

Jeg er en alsidig udvikler, der kan tilbyde min ekspertise til både bureauer og virksomheder, der har brug for en freelancer til at hjælpe med udviklingsopgaver. Jeg kan tilpasses og integreres problemfrit i allerede eksisterende udviklingsteam og hjælpe med at nå jeres mål og KPI'er.

Har I behov for at tilføje nye funktioner og features til jeres eksisterende software, website eller app, kan jeg hjælpe jer med at udvikle disse funktioner og implementere dem i jeres eksisterende kodebase. Jeg har erfaring med at arbejde med forskellige programmeringssprog og frameworks, og jeg kan hjælpe med at udvikle de nødvendige funktioner som der skulle være behov for. Jeg er den perfekte ekstra resource I kan koble på når der er travlt, men ikke har behov for at skulle ansætte en fuldtidsansat.

Jeg samarbejder med

01

Startups

Jeg samarbejder med startups / scaleups der har store ambitioner, og er klar til at hjælpe med jeres digitale projekt.

02

Virksomheder

Har du allerede en eksisterende hjemmeside, som du føler kunne forbedres, eller står overfor at skal bygge vil jeg meget gerne høre fra dig! Jeg arbejder med etablerede virksomheder i alle størrelser for at give dem kreative digitale løsninger.

03

Bureauer

Har du brug for en freelancer til at hjælpe med et kundeprojekt står jeg klar til at hjælpe. Jeg har stor erfaring med selv at have arbejdet som konsulent i flere bureauer.

Udvalgte projekter

Lead Frontend

Grundfos SYSMON

Case 1 / 2

Freelance udvikler med bred viden og erfaring!

Jeg kan hjælpe med udvikling af både små og store projekter og har stor erfaring med at arbejde i et hurtigt tempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Jeg har erfaring med en bred vifte af teknologier og platforme, herunder HTML, CSS, JavaScript, VueJS, React, Typescript, Node, Firebase/Firestore, PHP, WordPress, WooCommerce, Umbraco CMS, Shopify m.fl! Benytter i nogle af nævnte teknologier og platforme kan jeg med sikkerhed være en værdifuld ekstra ressource som I kan benytte når der er travlt.

En god begyndelse er at lære dig, virksomheden og projektet at kende inden vi kaster os ud i et projekt. Det er vigtigt jeg forstår dine mål, samt projekt for at kunne hjælpe bedst muligt.

Som freelance udvikler er jeg i stand til at tilbyde mine evner til konkurrencedygtige priser.

Skal vi samarbejde?

Tillid er vigtigt hvis vi skal arbejde sammen. Lad os tage en snak om dine udfordringer, ønsker, situation, og lad os få en snak om hvordan vi kan etablere et godt samarbejde.