Når noget er en passion
kommer motivationen helt automatisk

WordPress hjemmeside / webshop

At være tilstede online er et must hvis man ønsker at møde sine kunder hvor de er. En stærk hjemmeside eller webshop bør være et af de højeste prioriteringer på din checkliste. Når dine kunder har fri, shopper de online; der shoppes tøj, mad, hvidevarer osv, der streames TV, handles med aktier. Ja, mere eller mindre alt du kan forestille dig, og det fungerer uden problemer. Fungerer din online tilstedeværelse også uden problemer? Er din hjemmeside så synlig som du ønsker dig? Har du en hjemmeside? Og konverterer den de besøgende til kunder? }

Det kan lyde som en uoverskuelig mundfuld. Det er det ikke, når vi gør det sammen. Jeg har specialiseret mig i at lede jer igennem, så vi ikke gør rejsen mere kompliceret end nødvendigt.

Jeg bruger min erfaring og har adgang til et stort netværk af specialister fra min mange år i den digitale branche.

Med mit drive og know-how indenfor blandt andet WordPress kan jeg hjælpe dig i gang med din digitale tilstedeværelse. Med over +10 års erfaring indenfor den digitale industri er du i helt trygge hænder.

Jeg har igennem flere år arbejdet professionelt med WordPress og WooCommerce, og har udviklet mange forskellige typer af digitale løsninger, herunder websites, webshops, selvbetjeningsløsninger mv.

WordPress er et anerkendt CMS system som som i dag driver over 33% af alle verdens websites. Det er solidt, gennemprøvet og holdbart og et godt valg hvis man ønsker en hjemmeside. Det er blandt andet kendt for at være brugervenligt og et meget fleksibelt system, og man kan oftest komme relativt billigt i gang.

Jeg udvikler skræddersyet digitale løsninger, herunder blandt andet i WordPress og har endda skrevet en bog om WordPress. Jeg har stor fokus på gode brugeroplevelse, skarpt design, hastighed, søgemaskineoptimering. Alt sammen noget der understøtter at dine besøgende bliver til kunder. Jeg arbejder altid meget dedikeret og målrettet, og har en stor forretningsforståelse. Din success er også min success.

Ved at samarbejde med mig kan i opnå jeres fulde vækstpotentiale og digitale tilstedeværelse. I får en samarbejdspartner der altid er tæt på, altid kan ringe til, og som altid vil give jer digital sparring.

Er du i tvivl om du skal bruge WordPress eller et andet system tager jeg gerne en uforpligtende snak med dig og om dine behov og muligheder.

Jeg har blandt arbejdet med

Jeg har haft æren af at arbejde sammen med mange spændende brands og virksomheder. Nedenstående finder du et mindre udpluk af nogle af dem jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med.

tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet

Hjemmesider der konverterer

Dine besøgende skal tages i hånden og de skal føle sig trygge. Det er derfor vigtigt din hjemmeside har et visuelt udtryk der harmonerer med din målgruppe, en kommunikation der sidder lige i øjet, en robust kode der sikrer kvalitet, hurtighed og at din hjemmesider virker på alle de nødvendige enheder som mobil, desktop mv. Jeg laver udelukkende digitale løsninger der har fokus på at opnå de mål vi sammen opstiller for jer. En hjemmeside der konverter dine besøgende til dine kunder.

Udvalgte projekter

Lead Frontend

Grundfos SYSMON

Case 1 / 2

Skal vi samarbejde?

Tillid er vigtigt hvis vi skal arbejde sammen. Lad os tage en snak om dine udfordringer, ønsker, situation, og lad os få en snak om hvordan vi kan etablere et godt samarbejde.