Jeg har skrevet en bog!

Skrevet af
Nicky Christensen
Udgivet
Opdateret

Ja, den er god nok. Jeg har skrevet en bog.

Det er en bog om WordPress og den kan købes direkte på Saxo, eller på WordPress Guiden.

I bogen lærer man at lave en simpel hjemmeside eller webshop, uden at have behov for at kunne udvikle/kode selv.

Bogen hedder "WordPress Guiden - Lær at lav din egen profesionelle hjemmeside eller webshop", og henvender sig til folk som gerne vil prøve at kaste sig ud i selv at lave egen hjemmeside eller webshop med WordPress og WooCommerce.

Bogen er egentlig skrevet en smule i protest, da jeg ser rigtigt mange små virksomheder kalde sig selv WordPress eksperter og som lover dig den absolute bedste hjemmeside, og som tager sig rigtig godt betalt for simpelt arbejde som de fleste faktisk selv kunne klare med lidt hjælp og vejledning.

Ser du, WordPress er nemlig et CMS system hvortil der findes noget som hedder temaer, og ved nogle få klik og installering af et tema kan man altså have en hjemmeside up-and-running ret hurtigt, også har man faktisk en hjemmeside. Der findes et hav af steder man kan tilkøbe temaer, som fx themeforest.net

Derfra har man så stadig ikke en særlig god hjemmeside, da temaer i WordPress oftest er fyldt op med alt muligt ubrugeligt som blandt andet sløver hjemmesiden gevaldigt.

Man lærer naturligvis ikke at bygge hjemmeside eller webshop som jeg selv, da det kræver mange års læring og erfaring, og kræver at du selv kan kode/programmere.

Kort fortalt henvender bogen sig til: ikke teknisk kyndige personer, men som gerne vil prøve at give sig i kast med selv at lave en simpel hjemmeside. Som nævnt, er grunden til at jeg skrev bogen, var at jeg gerne vil hjælpe folk som selv ønsker at prøve at kaste sig ud i at lave en simpel hjemmeside, som ikke har eller behøver at have de tekniske evner. Samt ønsker jeg at give folk muligheden for at spare penge ved IKKE at skulle ud og betale nogle “såkaldte wordpress eksperter” for at gøre noget som man relativt nemt selv kan klare.

Naturligvis får man ikke en professionel hjemmeside som man ville få som hvis man gik til en professionel udvikler eller bureau, men bogen lærer dig hvordan du bruger WordPress, samt hvordan du får bygget en flot, men simpel hjemmeside. Den lærer dig endda også hvordan du laver en webshop som kan tage imod kortbetaling med WooCommerce.

I bogen lærer man mere eller mindre alt om Wordpress og dets administration, herunder installering og brug af temaer og plugins, shortcodes, hastighedsoptimering og mange andre brugbare ting.

Bogen kan erhverves for kun 129,- DKK.

Jeg vil personligt selv sige at bogen er ideel til:

  • Influencers/bloggere/private personer
  • Den lille virksomhed som har behov for et simpelt website
  • Personen som gerne vil lære mere om WordPress og hvordan det virker.
  • Personer der har behov for en lille og simpel webshop

Bogen er omkring 214 sider, og tager man sig tiden til at læse, forstå og lære, kan man være i stand til at selv lave en simpel hjemmeside eller webshop når man er færdig med nogen.

Det er naturligvis også muligt at få en light udgave helt gratis. Læs meget mere om hele bogen på WordPress Guiden

Bemærk, ønsker du en professionel hjemmeside der både er hurtig, SEO venlig, skræddersyet mv, så er det ikke denne bog du skal købe. Jeg vil til enhver tid anbefale dig at bruge professionelle kræfter hvis du ønsker en professionel hjemmeside eller webshop.