Når noget er en passion
kommer motivationen helt automatisk

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering handler om mere end blot at skrive gode tekster og bygge links. Det tekniske fundament af dit website spiller en lige så vigtig rolle, når det kommer til at opnå en høj placering på Google.}

Ønsker du en hjemmeside hvor den tekniske del af din SEO-optimering i top, så er det her, jeg som freelance udvikler kan hjælpe dig.

Teknisk SEO handler om alt det, der sker under overfladen på dit website. Det handler om kodning, hastighed, struktur, sikkerhed, mobiloptimering og meget mere. Det er en kompleks disciplin, men hvis den udføres korrekt, kan det gøre en kæmpe forskel for din synlighed på Google.

Som ekspert i teknisk SEO kan jeg hjælpe dig med at optimere dit website til perfektion. Jeg har års erfaring med at arbejde med alt fra små lokale virksomheder til store internationale brands, og jeg ved præcis, hvad der skal til for at få dit website til at fungerer optimalt.

Tiltag

01

Optimeret kode

Hjemmesiden kode skal være i top!

Din kode skal være letlæselig og struktureret, så Google nemt kan indeksere og forstå dit website. Jeg vil sørge for at optimere din kode og eliminere eventuelle fejl eller overflødige elementer.

02

Hastighed

Google elsker hurtige websites!

Hurtige websites rangerer højere på Google. Jeg vil optimere din sidehastighed, så dit website loader hurtigt og giver brugerne den bedst mulige oplevelse.

03

Mobiloptimeret

Din hjemmeside skal virke på mobilen!

Mere end halvdelen af alle Google-søgninger foretages nu på en mobil enhed. Jeg vil optimere dit website, så det fungerer perfekt på både mobil og desktop.

Få din hjemmeside SEO optimeret

Som du kan se, er der mange aspekter, der spiller ind i den tekniske SEO-optimering. Men hvis du vil have en høj placering på Google, er det afgørende at have styr på dem alle. Og det er netop det, jeg kan hjælpe dig med.

Så hvis du vil have et website, der ikke kun ser godt ud, men også fungerer og får bedre placering på Google, så kontakt lad mig hjælpe dig. Jeg er en erfaren freelance udvikler med mange års erfaring med at bygge SEO optimeret hjemmesider.

Skal vi samarbejde?

Tillid er vigtigt hvis vi skal arbejde sammen. Lad os tage en snak om dine udfordringer, ønsker, situation, og lad os få en snak om hvordan vi kan etablere et godt samarbejde.