Grundfos SYSMON

Sysmon tillader fabrikanter at overvåge og analyserer deres systemer og give nem adgang til fjernbetjening og support. Løsningen skaber en følelse af elegance og lethed i modsætning til andre komplekse værktøjer. Løsningen vi udviklede i samarbejde med Grundfos har blandt andet vundet 5 forskellige priser, heriblandt en Red Dot Award.

Kort fortalt

Om projektet

Min rolle i dette projekt var fra start en lead rolle. Jeg var personen som stod for at definere frontend arkitektur og de teknologiske valg, samt selvfølgelig at udvikle frontenden i samarbejde med andre.

Applikationen blev bygget som en SPA (Single Page Application) baseret på Vue/Vuex. Applikationen skulle kunne håndtere ekstreme mængder af data, hvorfor det har været afgørende at vores kode var skalerbar, optimeret & hurtig.

I samarbejde med et team bestående af en masse dygtige kollegaer, heriblandt UX'er, designere & 2 andre frontendudviklere fik vi i samarbejde med Grundfos og deres knalddygtige team udviklet et helt igennem fantastisk produkt som var nyskabende og revolutionerende som også gik hen og vandt priser. Se blandt andet videoen der præsentere den løsning vi sammen udviklede nederst her på siden.

Et projekt jeg lærte ekstremt meget af og som jeg er super stolt af.

Rolle

Lead Frontend

Bureau

Creuna

Teknisk

Vue Vuex ES6 Javascript Single Page Application HTML CSS Highcharts GIT Google Maps

Video

Lyst til at vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om løsningen eller har du et projekt du ønsker hjælp til? Kontakt mig gerne.