Når noget er en passion
kommer motivationen helt automatisk

Freelance webdesigner

Jeg er en freelance webdesigner som laver flotte, værdiskabende og up-to-date websites og digitale løsninger. Jeg har arbejdet professionelt med webdesign og webudvikling i +10 år. og arbejder bedst når jeg fungerer som en digital sparringspartner. Jeg har et stort kendskab til digitale brugeroplevelse, webdesign og webløsninger der konverterer besøgende til kunder. }

Jeg har lavet alt fra store komplekse digitale løsninger, til mindre websites og webshops. Jeg lytter altid til kunden, og Jeg tager alle opgaver seriøst. Jeg er meget dedikeret og laver altid et kvalitetsarbejde uanset projektets størrelse. Ved at benytte mig som jeres samarbejdspartner, får i en digital eksperter der ved hvordan du bedst opnår online success.

Igennem tiden har jeg specialiseret mig i at arbejde med online mediet, herunder webudvikling/-design. Med mit drive og know-how indenfor blandt andet webdesign kan jeg hjælpe dig i gang med din digitale tilstedeværelse. Med over +10 års erfaring indenfor den digitale industri er du i helt trygge hænder. Hvor mine kompetencer ophører, har jeg et netværk af specialister indenfor den digitale branche., som jeg trækker ind, så projekterne bliver løst af folk med de rigtige kompetencer.

Min fornemmeste opgave som jeres freelance webdesigner er at skabe den bedst mulige løsning som imødekommer jeres krav og kriterier, naturligvis med fælles sparring, for din success er min success.

Et godt samarbejde kræver derfor vi har tillid til hinanden og at vi sammen afsætter den nødvendige tid for at skabe den bedste løsning for dig og din virksomhed. Ved at indgå et samarbejde med mig kan i få success med jeres digitale tilstedeværelse. I får en samarbejdspartner der altid er tæt på, altid kan ringe til, og som altid vil give jer digital sparring.

Jeg har blandt arbejdet med

Jeg har haft æren af at arbejde sammen med mange spændende brands og virksomheder. Nedenstående finder du et mindre udpluk af nogle af dem jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med.

tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet

Freelance webdesign der konverterer

Dine besøgende skal tages i hånden og de skal føle sig trygge. Det er derfor vigtigt din hjemmeside har et webdesign med fanger din målgruppe, en tone-of-voice & kommunikation der sidder lige i øjet, en robust kode der sikrer kvalitet, hurtighed og at din hjemmesider virker på alle de nødvendige enheder som mobil, desktop mv. Jeg laver udelukkende digitale løsninger der har fokus på at opnå de mål vi sammen opstiller for jer. Nemlig en god digital løsning der konverter dine besøgende til dine kunder.

Udvalgte projekter

Lead Frontend

Grundfos SYSMON

Case 1 / 2

Skal vi samarbejde?

Tillid er vigtigt hvis vi skal arbejde sammen. Lad os tage en snak om dine udfordringer, ønsker, situation, og lad os få en snak om hvordan vi kan etablere et godt samarbejde.