Ny hjemmeside til Unlmited Performance

Kasper & Timmy fra Unlimited Performance tilbyder personlig træning i Aalborg. Siden deres start er de stødt vækstet år for år, blandt andet pga. forstærket digital tilstedeværelse & fokus. I flere omgange har jeg hjulpet Unlimited Performance med design & udvikling. I start 2019 har jeg designet og udviklet et re-design af deres hjemmeside på deres Umbraco-platform, som jeg også har udviklet. Deres nye look & feel på websitet understøtter strategien om at få flere henvendelser fra folk igennem deres hjemmeside.

Kort fortalt

Om projektet

Målet har været klart: Unlimited Performance ønskede sig en stærk online profil, som kunne hjælpe dem med at være de førende personlige trænere i Aalborg samt at genere flere leads via deres hjemmeside. Jeg har designet og udviklet en platform, som understøtter de behov, de havde. Siden sitet er gået live, er trafikken stødt voksende, og de får flere henvendelser igennem deres website end nogensinde før.

De har mulighed for at vise deres kompetencer frem i bedste stil via deres klientgalleri samt deres blog. som hjælper dem med at sprede deres viden og gøre dem til ”Thought leaders” inden for deres felt. Vi har udviklet online spørgeskemaer, som klienter skal udfylde inden opstart af træningsforløb. Det er blandt andet med til at reducere administrationstid i opstart af nye klienter.

Løsningen er tilpasset både mobil, tablet & desktop. Unlimited Performance har også haft et ønske om at være markant bedre end deres konkurrenter på deres digitale tilstedeværelse, hvorfor der også har været et stort fokus på at få et teknisk hurtigt website, der går hånd i hånd med SEO.

Derfor har vi haft stor fokus på website load/performance, hvorfor sitet loader ekstremt hurtigt og blandt andet scorer en page speed på 100/100.

UP-Pagespeed

Rolle

Full Stack, Umbraco, Frontend, Backend, Design

Bureau

Freelance

Teknisk

Webdesign HTML Javascript Umbraco jQuery Gulp SCSS BEM Razor

Lyst til at vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om løsningen eller har du et projekt du ønsker hjælp til? Kontakt mig gerne.