Når noget er en passion
kommer motivationen helt automatisk

Erfaren freelance udvikler med ekspertise i SaaS platforme og produkter

Jeg er en freelance udvikler med over 15 års erfaring i at udvikle software og digitale løsninger. Min ekspertise ligger inden for udvikling af SaaS platforme, og jeg har været med til at bygge alt fra simpel software til komplekse løsninger med mange integrerede funktioner.}

Ekspertise inden for udvikling af SaaS platforme og MVPs

Jeg forstår, hvor vigtigt det er for startups at have en MVP (Minimum Viable Product) på plads, så de kan teste deres ide og se, om der er et marked for deres produkt. Derudover kan jeg hjælpe med at styrke etablerede SaaS-virksomheder og tilføje de nødvendige ressourcer for at øge produktiviteten og opnå deres mål.

Jeg forstår, hvor vigtigt det er for startups at have en MVP (Minimum Viable Product) på plads, så de kan teste deres ide og se, om der er et marked for deres produkt. Jeg kan hjælpe med at udvikle en MVP, der er både funktionel og brugervenlig, og som kan give dig den feedback, du har brug for til at forbedre og videreudvikle dit produkt.

Men det er ikke kun startups, der kan have gavn af mine tjenester. Hvis du allerede har en etableret SaaS virksomhed, kan jeg hjælpe med at styrke dit team og tilføje de nødvendige ressourcer for at øge produktiviteten og opnå dine mål.

Skræddersyede løsninger efter dine behov

Som freelance udvikler er jeg i stand til at tilbyde en fleksibel og tilpasset løsning, der er skræddersyet til netop dine behov. Jeg kan hjælpe med alt fra planlægning og udvikling til test og implementering. Med min erfaring inden for både frontend og backend udvikling, kan jeg sikre en helhedsorienteret tilgang til dit projekt og hjælpe dig med at skabe en kvalitetsløsning.

Jeg kan arbejde på både kort- og langsigtede projekter og kan tilpasse mine tjenester efter dine specifikke behov og krav. Jeg kan også arbejde i samarbejde med dit eksisterende team eller tage ansvar for hele projektet.

Jeg samarbejder med

01

Startups

Jeg samarbejder med startups / scaleups der har store ambitioner, og er klar til at hjælpe med jeres digitale projekt.

02

Virksomheder

Har du allerede en eksisterende hjemmeside, som du føler kunne forbedres, eller står overfor at skal bygge vil jeg meget gerne høre fra dig! Jeg arbejder med etablerede virksomheder i alle størrelser for at give dem kreative digitale løsninger.

03

Bureauer

Har du brug for en freelancer til at hjælpe med et kundeprojekt står jeg klar til at hjælpe. Jeg har stor erfaring med selv at have arbejdet som konsulent i flere bureauer.

Udvalgte projekter

Lead Frontend

Grundfos SYSMON

Case 1 / 2

Teknologi og priser der passer til din forretning

Jeg er også altid opdateret med den nyeste teknologi og udviklingstrends, hvilket betyder, at jeg kan hjælpe dig med at skabe en moderne og effektiv løsning, der opfylder de krav, du og dine kunder har. Jeg har arbejdet med en bred vifte af teknologier og programmeringssprog, og jeg er sikker på, at jeg kan finde den rette løsning til netop din virksomhed.

Som freelance udvikler er jeg også i stand til at tilbyde konkurrencedygtige priser. Jeg har ikke de samme omkostninger som et stort bureau, hvilket betyder, at jeg kan tilbyde en mere økonomisk løsning, der stadig leverer høj kvalitet og ekspertise.

Alt i alt er jeg overbevist om, at jeg som freelance udvikler kan hjælpe din startup eller SaaS virksomhed med at skabe den MVP, du har brug for, eller give dig den ekstra hjælp, du har brug for til at nå dine mål. Kontakt mig gerne for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed.

Skal vi samarbejde?

Tillid er vigtigt hvis vi skal arbejde sammen. Lad os tage en snak om dine udfordringer, ønsker, situation, og lad os få en snak om hvordan vi kan etablere et godt samarbejde.