Når noget er en passion
kommer motivationen helt automatisk

Freelance softwareudvikler

Jeg er en freelance softwareudvikler med speciale i frontend-udvikling, men ikke begrænset hertil. Jeg har erfaring med at udvikle skræddersyet digitale produkter fra start til slut. Jeg kan hjælpe med at udvikle en komplet løsning, der imødekommer jeres behov. }

Jeg forstår vigtigheden af at bygge software, der kan understøtte jeres forretning og skabe værdi for jeres virksomhed og jeres brugere. Jeg sætter en dyd i tæt samarbejde, da jeg tror på det giver bedst muligt forudsæt for at forstå jeres forretningsmæssige behov og udvikle en løsning, der passer til jeres specifikke behov.

Som samarbejdspartner vil jeg lytte til jeres ønsker og behov og arbejde tæt sammen med jer for at sikre, at vi når de ønskede resultater. Jeg vil sikre mig, at jeres software ikke kun opfylder jeres forretningsmæssige behov, men også skaber en positiv og værdiskabende brugeroplevelse.

Jeg har ekspertise i frontend-udvikling hvilket betyder, at jeg er i stand til at udvikle brugergrænseflader, der er intuitive, responsive og æstetisk tiltalende. Jeg har stor erfaring med at indtænke design og brugeroplevelse i hele processen, så hvad end der skal udvikles ikke kun er funktionelt, men også har et smukt og sammenhængende design der er let forståeligt og giver en god brugeroplevelse til slutbrugeren.

Gennem min karriere har jeg erfaring med at arbejde med startups, bureauer og SaaS-virksomheder. Jeg kan hjælpe startups med at bygge en MVP (Minimum Viable Product), der kan testes og forfines i takt med behov og kundernes feedback. Jeg kan hjælpe bureauer med at udvikle og implementere websites/softwareløsninger til deres kunder og jeg kan hjælpe SaaS-virksomheder med at udvikle og vedligeholde deres softwareplatforme.

Jeg skaber værdi ved at realisere jeres ideer og opnå jeres mål gennem højkvalitets skræddersyede softwareløsninger.

Jeg har blandt arbejdet med

Jeg har haft æren af at arbejde sammen med mange spændende brands og virksomheder. Nedenstående finder du et mindre udpluk af nogle af dem jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med.

tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet

Udvalgte projekter

Lead Frontend

Grundfos SYSMON

Case 1 / 2

Skal vi samarbejde?

Tillid er vigtigt hvis vi skal arbejde sammen. Lad os tage en snak om dine udfordringer, ønsker, situation, og lad os få en snak om hvordan vi kan etablere et godt samarbejde.