Når noget er en passion
kommer motivationen helt automatisk

Få en succesfuld webshop med hjælp fra erfaren freelance udvikler

En webshop er mere end blot et sted, hvor du kan vise dine produkter og modtage betaling. Det er et værktøj til at nå ud til dine kunder, bygge relationer og skabe en vellykket forretning.}

Jeg er en freelance udvikler med stor erfaring inden for webshop udvikling, og kan i den forbindnelse hjælpe dig med at skabe en successfuld webshop, der lever op til alle dine forventninger og behov.

Fokus på brugervenlighed

Når det kommer til webshop udvikling, er en af de vigtigste faktorer brugeroplevelsen. En god brugeroplevelse er afgørende for, at kunderne bliver på din webshop og faktisk køber dine produkter. Derfor er det vigtigt at have en webshop, der er nem at navigere rundt på, har hurtig indlæsningstid og har et flot design. Jeg har stor erfaring med at skabe webshops med fokus på brugeroplevelsen og kan hjælpe med at optimere din eksisterende webshop eller bygge en helt ny.

Tilpasset til dine behov

Ingen webshop er ens, og det er derfor vigtigt at skræddersy løsningen til dine specifikke behov. Jeg er ikke låst fast på et bestemt system, og jeg kan tilpasse mig dit valg af platform eller system. Uanset om du ønsker at bruge WooCommerce, Shopify eller en anden platform, kan jeg hjælpe med at skabe den perfekte webshop til dig.

Optimeret til søgevenlighed

For at din webshop skal være en succes, er det vigtigt, at den kan findes på søgemaskinerne. Jeg har stor erfaring med at optimere webshops til søgemaskiner, hvilket kan hjælpe med at øge din synlighed og tiltrække flere kunder. Jeg kan hjælpe med alt fra on-page optimering til linkbuilding og søgeordsanalyse indenfor dit forretningssegment.

Jeg samarbejder med

01

Startups

Jeg samarbejder med startups / scaleups der har store ambitioner, og er klar til at hjælpe med jeres digitale projekt.

02

Virksomheder

Har du allerede en eksisterende hjemmeside, som du føler kunne forbedres, eller står overfor at skal bygge vil jeg meget gerne høre fra dig! Jeg arbejder med etablerede virksomheder i alle størrelser for at give dem kreative digitale løsninger.

03

Bureauer

Har du brug for en freelancer til at hjælpe med et kundeprojekt står jeg klar til at hjælpe. Jeg har stor erfaring med selv at have arbejdet som konsulent i flere bureauer.

Udvalgte projekter

Lead Frontend

Grundfos SYSMON

Case 1 / 2

Stor erfaring og ekspertise

Jeg har mange års erfaring inden for webshop udvikling og har arbejdet med et bredt spektrum af virksomheder og brancher. Jeg ved, hvad der kræves for at skabe en succesfuld webshop, og jeg er passioneret omkring at hjælpe mine kunder med at nå deres mål.

Jeg kan rådgive dig om, hvilken e-handels platform der passer bedst til dit budget of forretning, samt klæde dig på til at tage din webshop til næste niveau

Til små og mellemstore butikker anbefaler jeg e-handelsplatforme som Shopify eller WordPress! Begge har minimale opstartsomkostninger, og begge kan skalere op, efterhånden som din virksomhed vokser.

Start en webshop allerede idag

Hvis du leder efter en freelance udvikler, der kan hjælpe med at skabe en succesfuld webshop, er jeg den rette person til opgaven. Med min erfaring og ekspertise kan jeg hjælpe med at skræddersy løsningen til dine behov, optimere til søgemaskiner og skabe en god brugeroplevelse for dine kunder!

Skal vi samarbejde?

Tillid er vigtigt hvis vi skal arbejde sammen. Lad os tage en snak om dine udfordringer, ønsker, situation, og lad os få en snak om hvordan vi kan etablere et godt samarbejde.