Nyt website er live

Skrevet af
Nicky Christensen
Udgivet
Opdateret

2019 blev året hvor NickyChristensen.dk så lyset

Et af mine nytårsforsæt har været at få lavet mig et personligt website hvor jeg kan fremvise nogle af de cases jeg lavet igennem tiden, samt også at få et talerør hvor jeg kan dele alle mine tanker, tips osv. Det kan jeg nu tjekke af.

Den 13.01-2019 er jeg endelig gået live.

Bloggen på mit website vil primært blive brugt til at snakke om alt indenfor den digitale verden, heriblandt webudvikling, design, iværksætteri, tips & guides til hvordan kan man lærer at komme i gang med at lære og kode osv… For den nysgerrige sjæl kan det nævnes at mit personlige website er bygget på VueJS, Nuxt og Contentful til data. Jeg benytter Git til versionsstyring, hvor jeg har opsat continues deployment sammen med Netlify.

Dette betyder at hver gang jeg laver et ”commit” til min master branch på GIT, bliver der automatisk lavet et build/deploy til netlify, og mine ændringer ryger live uden at jeg egentlig skal røre en finger. Et virkeligt fedt og stærkt setup.

Som nævnt så bruger jeg Contentful til data. Dvs, alle tekster, billeder kommre fra Contenful. Et headless CMS som er super elegant og let at arbejde med. Det kan jeg kun anbefale hvis ikke du har prøvet at arbejde med dette.

Jeg vil senere hen lave en mere udførlig guide til hvordan du selv kommer i gang med at lign setup, so stay tuned.

Det var alt lige i denne omgang. Jeg håber du vil følge med fremadrettet, og husk du altid er velkommen til at skrive til mig eller smide mig en besked på Twitter eller andet socialt medie.