Når noget er en passion
kommer motivationen helt automatisk

Professionel WordPress hjemmeside

Specialist i at udvikle og levere professionelle WordPress hjemmesider til både små og store virksomheder. Jeg skaber hjemmesider, der ikke kun er smukke og brugervenlige, men også er designet til at skabe reel værdi for dig og dine besøgende.}

Jeg en en freelance udvikler som stor ekspertise indenfor indenfor WordPress og kan levere alt fra enkle hjemmesider til mere komplekse hjemmesider. Jeg tager altid udgangspunkt i mine kunders behov og krav og skaber en løsning, der passer perfekt til dem. Jeg lægger stor fokus på at de løsninger jeg laver skaber en reél værdi, ikke kun for dig, men også dine besøgende.

Jeg er stolt af at have arbejdet med en lang række virksomheder, fra små startups til store internationale virksomheder, og jeg har altid fokus på at levere en høj kvalitet i mit arbejde. Jeg leverer hjemmesider, der ikke kun er smukke og funktionelle, men også bidrager til at øge synlighed og konverteringsrater. En investering i en professionel WordPress hjemmeside skal være en god investering for dig.

3 gode grunde til at investere i et professionelt WordPress website

01

Optimeret til søgemaskiner

Bliv fundet af dine kunder

Det er vigtig det tekniske fundament er på plads. En solid udviklet hjemmeside bidrager til bedre placering på Google.

02

God konverting

Dine besøgende bliver til kunder

En hjemmeside skal ikke kun se godt ud, den skal også skabe konverteringer. Jeg sørger for, at din hjemmeside er designet til at opfordre besøgende til at tage handling, hvad enten det er at kontakte dig eller købe dine produkter.

03

Mobiloptimeret

Over 65% af alle besøgende benytter mobilen

Flere og flere bruger deres mobiltelefoner til at søge på nettet, og derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er optimeret til mobilvisning. Mere end 65% af brugere i 2022 brugte mobiltelefoner til at søge efter information og købe produkter online

WordPress hjemmesider der konverterer besøgende til kunder

Jeg sætter en dyd i, og fokus på at skabe hjemmesider, der skaber værdi for både virksomheder og deres brugere. En god hjemmeside ikke kun er en flot hjemmeside og en let og brugervenlig navigation, men også er en platform, hvor virksomheder kan interagere med deres kunder og potentielle kunder, og hvor brugerne kan finde den information, de har brug for på en nem og effektiv måde.

Jeg har derfor altid fokus på at skabe hjemmesider, der er optimeret til at drive trafik og konverteringer, og som samtidig er brugervenlig og let at navigere på. En god hjemmeside kan være en af de vigtigste faktorer for en virksomheds succes, og derfor tilskræber jeg mig altid hårdt på god løsning der både passer til dine og dine kunders behov.

Jeg har blandt arbejdet med

Jeg har haft æren af at arbejde sammen med mange spændende brands og virksomheder. Nedenstående finder du et mindre udpluk af nogle af dem jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med.

tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet
tet

Hvad koster en professionel WordPress hjemmeside

At spørge, hvad en professionel WordPress hjemmeside koster, er lidt som at spørge, hvad en bil koster. Prisen vil afhænge af en række faktorer såsom størrelsen, kompleksiteten, funktionaliteterne og det design, der ønskes. Ligesom en bil kan priserne variere afhængigt af mærke, model, ekstraudstyr og så videre.

Det er derfor vigtigt at tage højde for, at en professionel WordPress hjemmeside ikke kan have en fast pris. Hver hjemmeside er unik, og prisen vil variere baseret på specifikke behov og krav. Som professionel udvikler vil jeg arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine behov og ønsker og give dig en prisoversigt, der er tilpasset til dit projekt

Det er værd at bemærke, at størstedelen af mine hjemmeside løsninger typisk ligger i prislejet 10.000-50.000 kr. ex. moms. Dette prisleje giver en nogenlunde prisindikation, men det er vigtigt at huske, at prisen på din hjemmeside vil afhænge af specifikke krav og ønsker.

Når vi har afdækket dine behov sammen og jeg har fået en god forståelse af projektet, vil jeg give dig en endelig pris på din nye hjemmeside. Prisen vil være konkurrencedygtig og tilpasset til dine behov og budget.

Min erfaring inden for webudvikling har vist mig, at det er vigtigt at have et klart og konkret prisoverslag, så du som kunde ikke skal bekymre dig om uventede omkostninger. Jeg stræber altid efter at levere en hjemmeside af høj kvalitet, som samtidig er tilpasset til dine behov og budget.

Skal vi samarbejde?

Tillid er vigtigt hvis vi skal arbejde sammen. Lad os tage en snak om dine udfordringer, ønsker, situation, og lad os få en snak om hvordan vi kan etablere et godt samarbejde.