White Label PWA App(s) til SA

App'en er bygget til det formål at gøre det nemt for surveyors at lave skibssyn. App'en fungerer som en online/offline inspicering værktøj hvor de kan nemt kan udføre et syn imens de er på skibet.

Kort fortalt

Om projektet

App'en er udviklet med teknologier som Vue, Apollo, GraphQL, Netlify.

Som Head Of Development var min rolle altafgørende i projektet. Jeg havde ansvaret for teamet, kvalitet og sørge for projektet blev en success, ligeledes skulle jeg udvikle app'en. Jeg stod for blandt andet projektledelse, tilbudsskrivning, møder, team-lead, samt selv at udvikle.

Ift selve udviklingsdelen stod jeg primært for hele frontenddelen som er baseret på Vue/Apollo/GraphQL, hvor app'en bliver hosted på Netlify. App'en snakker sammen med et custom udviklet CMS som du kan læse mere om her: White label custom CMS til SA.

Med app'en kan personer der skal udføre et skibssyn nemt udfylde spørgeskeamer rettet direkte til det skibssyn de skal lave. Det er muligt at uploade billeder on the fly, kommunikere direkte med dem som sidder inde på land, lave drafts mm. App'en virker også offline, så skulle man man have mistet forbindelsen ude på havet, vil ens data stadig være gemt.

Rolle

Leadudvikler

Bureau

C-LOG

Teknisk

VueJS Apollo GraphQL Javascript IndexedDB Cloudinary Netlify HTML SCSS Google Cloud

Lyst til at vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om løsningen eller har du et projekt du ønsker hjælp til? Kontakt mig gerne.