Redesign af DBU.dk

I 2016 fik DBU.dk et facelift. Dette har jeg været med til at udvikle. Det gamle DBU.dk havde et design, der var meget forældet og ikke mobilvenligt. Med et begrænset budget fik vi implementeret et re-design, som er tidssvarende, samt fik gjort sitet responsivt, så det virker på både mobil, tablet og desktop. Udover et re-design af DBU.dk har jeg også været med til at udvikle en forskellige subsites for DBU.

Kort fortalt

Om projektet

DBU.dk benytter Sitecore som platform og SportSys til levering af resultater, puljer, statistikker m.m. Opgaven var at re-designe DBU.dk ud fra det indhold og de moduler, der allerede eksisterede i løsningen. Det nye design blev mere tidssvarende og er blevet implementeret på nuværende platform.

Min rolle var at implementere det nye design i frontenden. Sitet gør blandt andet brug af AngularJS til funktionaliteter som søgning, filtrering, rendering samt at hente data ind fra eksterne API’er.

Udover at implementere et redesign af DBU.dk har jeg også været med til at udvikle forskellige subsites til DBU, såsom DBU Trænerlounge.

Rolle

Frontendudvikler

Bureau

DIS/PLAY

Teknisk

AngularJS HTML Integrering Javascript SCSS Javascript jQuery

Lyst til at vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om løsningen eller har du et projekt du ønsker hjælp til? Kontakt mig gerne.