Shop Vestas Webshop

E-commerce-projekt, som gør, at Vestas sikrer sine brugere bedre oplevelser. Kunderne kan hurtigt & let identificere og bestille reservedele til deres vindmøller. Webshoppen indeholder over 25.000 varenumre, hvilket gør det til den største e-handelsplatform indenfor vindmøllereservedele.

Kort fortalt

Om projektet

ShopVestas er baseret på platformen Episerver, derigennem også koblet op på Vestas’ SAP setup, hvorfra der bliver trukket et kæmpe produktkatalog. Løsningen er stor, stabil og skalerbar og findes i 6 forskellige sprog.

Webshoppen blev lanceret i 2016, jeg kom først på i midt 2018. Min indledende rolle var at assistere en anden frontend-udvikler ifbm. at udvikle, da Vestas skalerede op på bemanding. Min rolle er sidenhen blevet stødt voksende, og i start 2019 sidder jeg nu som Lead Frontend på ShopVestas.

Fokus fremadrettet er fortsat at hjælpe Vestas med at optimere og skalere ShopVestas samt være med til at få ensrettet designet mod Cross Channel på tværs af Vestas’ andre digitale projekter.

For at opnå konsistens og bedre kommunikation på tværs af projekter har vi blandt andet udviklet et designsystem baseret på Fractal. Det betyder, at vi har de mest brugte komponenter på lager, og at vi løbende kan ændre og forbedre dem og nemt rulle det ud på tværs af projekter. Blandt andet har vi et kontinuerligt fokus på at forbedre UX, design og tilgængelighed, hvorfor et designsystem har været den helt rigtige løsning at implementere sideløbende.

Frontenden på ShopVestas blev i sin tid udviklet i AngularJS. Sidenhen er vi gået i gang med en større omskrivning af kodenbasen til VueJS , mens vi i takt hermed laver en masse nyudvikling.

Rolle

Lead Frontend

Bureau

Creuna

Teknisk

VueJS Webpack AngularJS Razor Episerver HTML SCSS BEM Javascript

Lyst til at vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om løsningen eller har du et projekt du ønsker hjælp til? Kontakt mig gerne.